ŚLĄSKIE CENTRUM SZKOLENIOWE
Najblizsze szkolenia
Bezpłatne szkolenia dla przedsiębiorców
Akademia Produktywności
Zarządzanie i Marketing
Prawo i Finanse
Komunikacja w biznesie
Internet w biznesie
Sprzedaż
Kadry
Akademia Zarządzania
Szkolenia dla samorządowców
O nas
Trenerzy
Referencje i wyróżnienia
Nasi Klienci
Kontakt
Polityka prywatności
Artykuły

Polityka prywatności

Polityka prywatności użytkowników serwisu szkoleniowego scs.fundusz-silesia.pl ma dla nas ogromne znaczenie.

 

  • Przetwarzanie danych osobowych uczestników szkoleń i osób zapisujących się do Newslettera

Dane osobowe zawarte w formularzu zgłoszeniowym na szkolenia (elektronicznym orazi w formacie PDF) jak również inne zebrane przez nas dane (adresy e-mail) przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonym nam przez uczestnika szkolenia oraz z wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.) oraz ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204). Zbiór zgromadzonych danych uczestników szkoleń traktowany jest jako baza danych, przechowywana na serwerze należącym do Funduszu Górnośląskiego S.A. w specjalnej strefie bezpieczeństwa, zapewniającej właściwą ochronę. Pełen dostęp do bazy danych posiada jedynie niewielka liczba uprawnionych pracowników Śląskiego Centrum Szkoleniowego przy FG S.A. zajmująca się administracją bazy.

 

  • Prawo do weryfikacji, modyfikacji i usunięcia danych osobowych

Każdej osobie, która wypełniła formularz zgłoszeniowy na szkolenie lub zapisała się do Newslettera czy w inny sposób udostępniła nam swoje dane osobowe zapewniamy dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia.

 

  • Udostępnianie informacji o uczestnikach szkoleń

Fundusz Górnośląski S.A. jako właściciel serwisu scs.fundusz-silesia.pl nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych zawartych w formularzach zgłoszeniowych na szkolenia innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika.

 

  • Przekierowanie na strony internetowe instytucji współpracujących

Współpracując z wieloma instytucjami zamieszczamy na stronie scs.garr.pl linki do naszych partnerów, które umożliwiają bezpośrednie przekierowanie na ich strony internetowe, jednakże Śląskie Centrum Szkoleniowe przy FG S.A. nie ponosi odpowiedzialności za treści zamieszczone na tych stronach.

 

  • Zmiany

Powyższe zasady poufności mogą być zmienione w dowolnej chwili. Śląskie Centrum Szkoleniowe przy FG S.A. może zmieniać, modyfikować lub wycofywać zawartość serwisu scs.fundusz-silesia.pl oraz dostęp do tej witryny bez uprzedzenia.

 

  • Kontakt

W przypadku pytań dotyczących polityki prywatności prowadzonej przez Śląskie Centrum Szkoleniowe przy FG S.A. prosimy o kontakt scs@oddzial.fundusz-silesia.pl.


szukaj
Aktualny harmonogram szkoleń
Informacje o szkoleniach ŚCS wprost do Twojej skrzynki e-mail

ok Wpisz adres e-mail
i kliknij OK
Zapraszamy trenerów do współpracy.

Zgłoszenie